Gå til indhold
FRI FRAGT OVER 499 DKK 30 DAGES TILFREDSHEDSGARANTI UDVIKLET AF MORTEN FROST

Om Os

Hvorfor Basic Feather?

”Det er vigtigt for Basic Feather, at det er torsdag aftenen henne i badmintonhallen, det handler om”

Skabt til dedikerede spillere

Med Basic Feather har Morten Frost og Flemming Quach skabt et badmintonmærke til dedikerede spillere med ketchere og udstyr af knivskarp kvalitet til fornuftige priser.

Udviklet til dig, der også er vild med badminton.

 ”Det er i badmintonhallerne, at det hele bliver bygget op, hvor spillet og samværet trives. Vi er alle et produkt af nogen, der har trådt deres badmintonsko før os. Basic Feather er vores måde at sige tak til dem, der hjalp undervejs”, siger Morten Frost.

Begejstring for badminton

Basic Feather er skabt med passion og begejstring. Begge har været badmintonspillere på toppen og arbejder med respekt for badminton i bredden.

De første badmintonketchere ankom i april 2019 til Flemmings lejlighed, der er virksomhedens første lager i København.

Basic Feather deler glæden over badminton, de uforglemmelige øjeblikke og tusindvis af timer i hallerne. Livet mellem stregerne, kammeratskabet og kampene.

De gennemblødte T-shirts efter træningen, jublen over at vinde eller tilfredsheden med at have gjort dit bedste og colaen bagefter i cafeteriet.

Det skal være personligt tilfredsstillende

Den korte vej for kunden, er helt central for Flemming og Morten. Det skal være en god oplevelse at købe ketcher, og der skal være plads til inspiration og at dele glæden ved badminton.

”Det er Morten og jeg, du møder. Vi føler, vi lykkes, når en spiller, skriver på Facebook: ”Kæmpe ros. Perfekt service og vejledning. Kanon ketcher til prisen!”, siger Flemming Quach.

Gør det selv, med det vi kan

”Vi er iværksættere for egne sparepenge. Vi gør det, vi tror på, og ved vi kan. Vi udvikler og producerer badmintonudstyr og deler vores glæde ved spillet med alle”, siger Morten Frost.

Med klare holdninger og nordisk enkelt design og høje krav til kvaliteten. Ketcherne er stilsikre og tøjkollektionen er bæredygtig branche-certificeret.

All England-mesteren og det unge talent

De to stiftere har tilsammen 75 års erfaring som spillere og trænere. Morten har vundet All England mesterskabet fire gange og var Flemmings træner i Aarhus, da han var et ungt talent. Aldersforskellen er 34 år, men venskabet imellem dem er tidsløst hen over generationer. Badminton bygger bro mellem mennesker.

Dét at opbygge og udvikle Basic Feather er som at begynde forfra på et nyt liv med badminton. Det kræver dedikation, en positiv tilgang, slid, stolthed og viljen til at ville!

Flemming og Mortens venskab er en kemisk forbindelse af tillid, respekt og holdning.

Deres største ønske er at give noget værdifuldt tilbage til spillet og fællesskabet.

Rundet af livet i badmintonhallerne

Det er det, der driver dem. Det er det, de er rundet af. De stolte traditioner i hallerne, livsglæden og de mange passionerede, der er med til at gøre badminton til et fantastisk spil.

Basic Feather er kærlig og kompromisløs kvalitet i dit udstyr,

Badminton skal føles godt hele livet.

Med mange mindeværdige øjeblikke.

Morten Frost og Flemming Quach, Basic Feather 

... Har du lyst til at læse mere om Flemming eller Morten? Læs deres historie med badminton i centrum.